Trouwen op het strand is voor veel bruidsparen een droom: de romantiek, de vrijheid en het liefst met zon.
Haren in de wind: romantischer kan voor veel niet.
Bij Deining aan Zee, te Castricum, lichten ze graag alle mogelijkheden toe !

MBOS_20150515_2004

Het strand: dé plek waar menig romantische wandeling is geëindigd met een aanzoek en een ring!
Speciaal voor bruidsparen die ook graag met hun voeten in het zand willen trouwen, is Deining sinds 2008 een officiële trouwlocatie aan de Nederlandse kust. Dit betekent dat er getrouwd kan worden onder een prieel met de voeten in het zand, waarna de receptie en het feest meteen kunnen plaatsvinden op het paviljoen.
Bij Deining kunt u het hele jaar door terecht. Deining is een multifunctionele locatie die beschikt over een zonnig terras, welke overdekt kan worden door middel van een sfeervolle tent. Ook beschikt Deining over warm ingerichte binnenruimte, zodat je voorbereid bent op ieder weertype.
Om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden en de daarbij horende prijzen verwijzen wij u graag door naar de diverse onderdelen in deze informatiebrochure.
Wij nodigen u graag uit op het paviljoen voor een vrijblijvend gesprek, waarna u een offerte op maat van ons ontvangt.

Onze weddingplanner Klaas zorgt ervoor dat al je wensen in vervulling gaan. Denk aan het regelen van een receptie, fotograaf, barbecue, sfeervolle welkomstcocktails en een spetterend feest en diner. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Wil je live muziek op je feest of de avond spectaculair afsluiten? Klaas denkt graag met jullie mee. Bij Deining zitten we vol ideeën, maar we luisteren natuurlijk ook naar jullie wensen. Onze smaakmakers zorgen er natuurlijk voor dat er op je trouwdag ook genoeg liefde door de maag gaat, denk aan een heerlijke barbecue op maat gemaakt!

MBO_20130607_662

Laat een Reactie achter