Een trouwvideo is een geweldige manier om levendige herinneringen van je speciale dag vast te leggen en te delen met familie en vrienden die er niet bij konden zijn. Maar hoe maak je een geweldige trouwvideo? Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen.

Happy authentic candid married couple in love take selfie for social media outdoor
Tips voor je bruiloft video

Denk eerst na over hoe je de video opneemt. Er zijn verschillende opties,waaronder het inhuren vaneen professionele videograaf, het huren of kopen van een eigen camcorder. Als u een professionele videograaf inhuurt, denk er dan aan een videopakket te kiezen voor de ceremonie en de receptie. Zo krijgt je een completer beeld van uw speciale dag. Als je een eigen camcorder huurt of koopt, vraag dan vrienden en familie om ook te filmen. Dit geeft je de kans om de dag vanuit verschillende hoeken te bekijken.

Na de opname kan je je beelden bewerken en delen met familie en vrienden. Je kan je beelden bewerken met iMovie, Adobe Premiere en meer. Hiermee kan je je beelden aan elkaar plakken, muziek en titels toevoegen.

Tot slot kan je je video delen met familie en vrienden: je kan deze uploaden naar sites voor het delen van video’s zoals YouTube en Vimeo of een dvd of USB-stick maken om naar familie en vriendente sturen. Je kan je video ook delen op sociale media of via e-mail.

Het belangrijkste is dat de video jou speciale dag weerspiegelt en dat jij en je gasten er met plezier naar kijken.Wees creatief, maak herinneringen en deel ze met iedereen om wie je geeft.

Laat een Reactie achter